V.kolo II.ligy KaFuLi 2014/15 - MISTŘI II.LIGY !

10.02.2015 08:00

Dne 08.02.2015  se konalo poslední  5.kolo. K jistotě postupu z druhého místa nám stačilo uhrát pouze bod (ani ten by nebyl po odehrání celého kola  nakonec potřeba). V turnaji jsme ale získali bodů 7 a to nám s velkým náskokem stačilo k vybojování prvního místa v tabulce a tudiž jsme se stali mistry II.ligy KaFuLi pro ročník 2014/15 ! a vybojovali si právo účasti v prní lize KaFuLi pro následující ročník. S konečným bodovým ziskem 40 bodů jsme navíc stanovili nové maximum od ročníků 2007/08, který lze dohledat z archívu webu karvinské futsalové ogranizace.

Poděkování:

Chtěl bych tímto poděkovat celému týmu za předvedené kvalitní výkony v průběhu celého letošního ročníku a pogratulovat k zisku titulu mistra II.karvinské futsalové ligy. 

Gunners  3 : 1  ( 1 : 0)  Deportivo  

Na úvod nás čekal soupeř, který hrál loni první ligu. Začátek zápasu nás zastihnul v úsporném ranním režimu a první půlka poločasu nebyla z naši strany ideální. Po úvodní velké šanci soupeře, kdy se opět předvedl vynikajícím zákrokem náš golman jsme postupně hru vyrovnali a poté se úvodní brankou trochu uklidnili.Ve druhé půli jsme přidali další dvě branky a utkání už si pohlídali. Ačkoliv tým Deportiva ještě korigoval snížením, tak jsme vybojovali cennou výhru a tím i postup do nejvyšší souteže KaFuLi.  

Gunners  3 : 1  ( 2 : 0)  SK Sartoris

I když jsme veděli, že už nám před tímto zápase první místo v tabulce neuteče, tak jsme do druhého zápasu vstoupili více koncentrovaně, a to hlavně v obranné činnosti. V vidění byly pěkné kombinančí a také individuální akce, ze kterých se nám podařilo skórovat. Utkání za stavu dva nula ještě protivník zdramatizoval vstřelením branky, ale konečnou trefou na 3:1 rutinním zakončením jsme vítezství potvrdili.

Gunners  5 : 5  ( 3 : 3)  Marsa

Poslední zápas se hrál ve vysokém tempu se zaměřením na útočnou činnost. Jednalo se pěkné ofenzivní utkání ve kterém padalo hodně branek a to se muselo líbit hlavně divákům. Hra, stejně jako skóre, se přelévala z jedné strany na druhou včetně mnoha pohledných akcí. V jednu chvíli jsme vedli 1:0 a 2:1, aby jsme následně prohrávali 2:3 a na konci první půle srovnali na 3:3 pár sekund před koncem po kombinační akci do prázdné brány. Poté jsme ve druhé poločase vedli 4:3 a 5:4. V utkáni se trefil taky náš brankář, který trefil bránu přes celé hřiště. Přesto se týmu Marsa povedlo pro změnu také v posledních sekundách vyrovnat na konečných 5:5 sražením střely do naši vlastní brány.

 

Koonečnou tabulku soutěže a výsledky zápasů si můžete prohédnout pomocí odkazů níže :

KaFuLi 2014//2015 II.liga / Tabulka

KaFuLi 2014//2015 II.liga / Výsledky