Profilly našich protivníků základní skupiny v Jaroměři

28.06.2010 22:11

Milano Jaroměř - jde o jeden z domácích týmů. Tento tým bude obhajovat loňské 3.místo z tohoto turnaje. Dle mých zdrojů by to měl být "papírově" jeden z nejsilnějších týmů ve skupině. Tým je pravděpodobně složen z hráčů velkého fotbalu.

 

FC Blues (Nový Jičín) - tento tým bude pro nás asi trochu neznámou. Na internetu jsem o tomto týmu nenašel nic.

 

MFC Hutisko-Solanec - jde o futsalový tým hrající registrovanou soutěž futsalu a to okresní přebor Vsetína. V poslední sezóně skončil tento tým sice poslední, ale těsně za ostatni týmy ze spodních pater při bilanci 6 0 12 a skóre 67:67. Pravděpodobně se bude jednat o tým se kterým se bude dát hrát. V minulé sezóně měli i svůj "B" tým, který se ale momentálně rozpustil.

zdroj: https://www.mfchutisko.freepage.cz/uvod/

 

Bukvice Vysoké Mýto - jde o tým malé kopáne hrající registrovanou soutěž v malé kopané a to krajský přebor Pardubického kraje. Tým se umistil v posledním ročníku této soutěže na 8.místě ze 12 týmů při bilanci:

8.     Bukvice Vysoké Mýto     22   8   1   13   70:91   25

Pravděpodobně tato soutěž má určitě svojí kvalitu. Tento tým se loni zúčastnil turnaje v Jaroměři, ale nepostoupil ze základní skupiny při bilanci 4 odehraných zápasů 1  1  2 skóre 8:9 a 4 bodů.

 

zdroj: https://vysledky.lidovky.cz/malyfotbal/malyfotbal_soutez_v08.php?stat=%C8esko&kraj=Pardubick%FD&vek=mu%9Ei&typ=Futsal&id_session=.

 

 

 

Diskusní téma: Profilly našich protivníků základní skupiny v Jaroměři

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek