Novinky z připravovaného turnaje Babylon Cupu v Jaroměři

17.06.2010 08:34

Do tohoto turnaje už je přihlášeno 91 týmů z celkové kapacity 95 týmů, takže turnaj bude téměř jistě maximálně obsazený.

 

Už je taky zveřejněný hrací systém:

 

Sobota 3. července 2010 - 95 TÝMŮ

18 základních skupin A až R: vždy po pěti týmech - postupují týmy z 1. a 2. místa automaticky + 6 nejlepších z 3. místa.
1 noční základní skupina Z: s pěti účastníky - postupují týmy z 1., 2. a 3. místa automaticky

Hostinec RŮŽOVKA 2. šance: do neděle postupují oba finalisté - určena pro neúspěšné týmy, které si ze základní skupiny nezajistili postup do nedělního finálového dne a myslí si, že by v něm neměli chybět. Přihlášené týmy budou nalosovány do PLAY OFF, vítěze utkání určí vždy pravidlo tzv. "zlatého gólu". Vítěz zístká konzumační lístek ve výši 1.200 Kč, poražený finalista pak 800 Kč. Startovné do Hostinec Růžovka 2. šance je 400 Kč.

 

Neděle 4. července 2010 - 48 TÝMŮ

8 finálových skupin FA až FH: vždy po šesti týmech - 1. tým ze skupiny postoupí přímo do osmifinále PLAY OFF, týmy z 2. a 3. místa si zahrají předkolo PLAY OFF.
PLAY OFF - Nejlepších 16 týmů se střetne v boji o turnajový triumf.

 

 

TAUPO - nejlepší hráč Babylon cupu 2010!

Babylon cup 2010 představuje další novinku, která jistě zvýší motivaci káždého účastníka turnaje.

Letos poprvé budeme v hlavní kategorii OPEN vyhlašovat individuální ocenění!

Cenu pro TAUPO - nejlepšího hráče Babylon cupu 2010 věnuje společnost TAUPO, která se specializuje na zprostředkování zahraničních fotbalových turnajů pro mládež, fotbalových soustředění a prodej vstupenek na fotbalové zápasy.

Nejlepší hráč turnaje se může těšit na fotbalový zážitek, ze kterého mu půjde mráz po zádech! TAUPO totiž věnuje nejlepšímu hráči Babylon cupu 2010 vstupenku na některý podzimní zápas týmu velké čtyřky anglické Premiere League (Arsenal, Chelsea, Liverpool, Manch. U.), samozřejmostí je ubytování v hotelu zdarma!

TAUPO - nejlepšího hráče Babylon cupu 2010
vyhlásíme při nedělním slavnostním zakončení turnaje společně s vyhlášením nejlepších týmů.