Karvinský deník - Karvinská futsalová liga skončila

28.02.2011 08:39

Karviná – Posledními zápasy ve třetí a čtvrté lize se uzavřel další ročník Karvinské futsalové ligy. Z postupu do druhé ligy se raduje Rapid, do čtvrté ligy putují Veterán team a Maxim pneu.



Karvinská futsalová liga skončila.
Karvinská futsalová liga skončila.
 
 

Třetí liga měla na programu dva závěrečné turnaje, ve kterých se ještě bojovalo o jednu postupovou a dvě sestupové pozice.
 

O postupu Marsy a Chmelařů bylo rozhodnuto již dříve, stejně jako o tom, že soutěž opouštějí Blaničtí rytíři a Pivnice Šenk.
 

V duelu postupových kandidátů přehrál Rapid orlovské Players a jelikož si počínal suverénně i proti Vigu a Maxim pneu, zaslouženě slaví postup.
 

Právě Maxim pneu tím odsoudil definitivně k sešupu do IV. ligy, takže už se hledal jen poslední sestupující. Tím se stal Veterán team. Ten sice zdolal Oranjes a získal důležité tři body, jenže nestačil na Gesomont a v klíčovém utkání sezony podlehl i Celnetu, který tím vybředl z nebezpečného pásma.
 

Výsledky III. ligy: Vigo – Rapid 1:6, Players Orlová – Maxim pneu 5:2, Vigo – Maxim pneu 3:4, Players Orlová – Rapid 1:3, Vigo – Players Orlová 2:7, Maxim pneu – Rapid 1:6, Oranjes – Celnet 5:3, Gesomont – Veterán team 3:0, Oranjes – Veterán team 1:5, Gesomont – Celnet 6:1, Oranjes – Gesomont 2:3, Veterán team – Celnet 2:3.
 

Také čtvrtá liga dohrávala posledními zápasy aktuální ročník. Ve skupině A promrhal postupové šance dlouho vedoucí tým Sportingu, který v přímém souboji o postup podlehl parádně finišujícím Gunners. Postup si bezpečně pohlídal také Kamenstav, jenž třikrát vyhrál. Oba celky se tak těší na svou účast ve třetí lize.
 

To, co se stalo Sportingu ve skupině A se ve skupině B přihodilo celku Laparymu. Ten také vedl tabulku, jenže v rozhodujícím souboji neporazil konkurenta AC6 a ten díky lepším vzájemným zápasům (2:1, 2:2) postupuje. Spolu s ním si vyšší soutěž zahraje i XXL-PL, který si poslední dvě utkání vyloženě užíval.
 

Výsledky IV. ligy, skupiny A: Šachisti – Eden tým 1:3, Sporting – Gunners 2:4, Šachisti – Sporting 3:8, Eden tým – Gunners 0:1, Šachisti – Gunners 0:4, Eden tým – Sporting 1:3, FC United – SSKA 1:6, Malaria Havířov – Kamenstav 1:3, FC United – Malaria Havířov 2:5, SSKA – Kamenstav 1:6, FC United – Kamenstav 3:9, SSKA – Malaria Havířov 6:1.
 

Výsledky IV. ligy, skupiny B: XXL-PL – Flemingova Utd. 5:0, KA-4 – Flemingova Utd. 3:0, XXL-PL – KA-4 8:0, AC6 – Xtreme 3:1, Laparymu – Xtreme 1:0, AC6 – Laparymu 2:2.
 

Zdroj: https://karvinsky.denik.cz/ostatni_region/20110225futsalova-liga-karvina.html