Jarní halový turnaj Ostrava - úspěch v podobě 3 místa! Vyhrál tým C.I.P. Ostrava !

30.03.2011 06:42

Jární halový turnaj v Ostravě pořádající dne 19.3.2011 tým 1.Chachaři CF 2007 vyhrál tým C.I.P. Ostrava , ve finále  zvítězil 3:1 nad týmem Svědci Jehovovi (složený z hráčů FC Baníček,Božkov team,OZ Rybár 05) .

Třetí přičku turnaje obsadil náš tým Gunners Karviná , který zvitězil nad týmem Static Ostrava po penaltovém rozstřelu 3:2 !

Po postupu ze skupiny, kde jsme skončili na druhém místě při bilanci dvou výher dvou remíz a žádné prohry jsme ve čtvrtfinále narazili na domácí tým 1.FC Chachaři 2007, který ze své kupiny postoupil zcela suverénně při bilanci 4 výher, a stejně jako na letním turnaji jsme tento tým porazili, tentokrát 4:1 (Branky D.jakubec 3,T.Dworok 1), kdy jsme byli téměř po celé utkání lepší a soupeře s přehledem udolali (nikdo by se nedivil, kdyby skóre bylo mnohem vyšší) a postoupili do semifinále.

V semifinále jsme narazili na tým C.I.P. Ostrava se kterým jsem vedli 1:0, potom přilšo vyloučení našeho hráče a zhruba v polovině utkání jsme obdrželi laciný gol v oslabení, následně jsme dostali ještě jeden asi 4 minuty před koncem. Pokoušeli jsme se srovnat a šance na vyrovnání byli ,ale nakonec jsme do otevřené obrany pár sekund před koncem obdrželi ještě jednu branku na konečných 1:3.

Po prohraném semifinále jsme si zahráli o 3 místo na turnaji.

Začátek utkání o třetí místo jsme začali dobře a tým Static dostávali do úzkých, dali jsme dvě branky a vedli 2:0 ovšem sami jsme si zkomplikovali utkání, kdy soupeř skóroval dvěma góly a srovnal na 2:2 , přičemž vyrovnání jsme mu skoro darovali. Po vyrovnání jsme opět Static přitlačili, ale do konce normální hrací doby jsme už nedali branku a na řadu přišly penalty.

Penalty se kopali po 3 na každé straně: my jsme proměnili dvě ze tří (T.Friedl,D.Jakubec) a soupeř taky. Potom se už kopalo po jedné penaltě na každé straně. M.Franiok a D.Jakubec sve pokusy proměnili a soupeř nakonec za přispění našeho golmana, který vyrazil střelu na břevno, svůj penaltový pátý pokus neproměnil a náš tým mohl slavit velice solidní 3.místo v turnaji. Tímto jsme si připsali další cennou trojef v podobě pěkného poháru a také nějakou tu lihovinu do naší sbírky :-).

Nunto podotknou, že za celý turnaj (celkové 7 zápasů) jsme pouze jednou prohráli a to v semifinále s pozdějším vítězem. Celkové druhý tým turnaje jsme ve skupině porazili, takže s našim vystoupením na turnaji můžeme být celkem spokojeni. 

Sestava:

Brankář - Lukáš Bušovský

Obrana - Martin Feber, David Dworok, Tomáš Dworok, Tomáš Chybidziura, Jan Valica

Útok - Tibor Friedl, Radek Dworok, David Jakubec, Michal Franiok, Denis Iliadis

 

Kompletní výsledky a další informace u turnaje najdete zde

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Zdroj:

https://chacharicf.jex.cz/

 

Náše týmy 1.Chachaři CF 2007 ,,A" , ,,B"  si nevedli nejhůře , ale i přesto nedokázali postoupit ani do semifinále !!! Tým ,,A" i přes suverenní postup z 1.místa C skupiny vypadl ve čtvrtfinále s týmem Gunners Karviná po prohře 1:4 a tým ,,B" nepostoupil ani ze skupiny . ,,Zklamala neregulerní penálta v posledních minutách utkání s týmem Fc Carlos  !! Po zápase jsem se bavil s hráčem týmu Fc Carlos , který sám přiznál , že si zakopl o vlástní nohy " ,  říká obránce Jakub Holman .