IV.kolo II.ligy KaFuLi 2014/15 - opět na vítězné vlně - I.liga na dosah.

25.01.2015 22:00

Dne 24.01.2015  se konalo 4.kolo. Kolo to bylo těžké.

Gunners  2 : 1  ( 1 : 0)  LaCerveza  

Zejména první zápas proti týmu La Cerveza, která okupuje také přední příčky. V utkání jsme se ujali vedení, ale v druhé půli soupeř srovnal v přesilové hře a poté se šance střídali na obou stranách. Nakonec se o vedoucí gól na 2:1 postaral v tomto zápase velice agilní střelec D.Jakubec, který vsítil obě branky. Utkání jsme si sami zkomplikovali špatným střídáním a to hned dvakrát (jendou jsme za to byli potrestání brankou).  V klíčových momentech zápasu předváděl vynikající zákroky náš golman a celkové bojovným výkonem jsme si zapsali další důležitou výhru.

Gunners  2 : 0  ( 1 : 0)  Hosp.u Binga

Druhé utkání začalo velice rychlým nástupem z naší strany, kdy po ukázkové brilantní kombinaci M.Bartečka s M.Škuláněm druhý jmenovaný zakončoval do prázdné brány. Poté se žlutilo v průběhu zápasu na obou stranách, ale branky z těchto vyloučení nepadly. V koncovce zápasu pojistil výhru na 2:0 P.Žyla. Opět se v tomto zápase ukázal ve výborném světle náš brankář.

Gunners  8 : 0  ( 3 : 0)  Red Factor

Ve třetím zápase nás čekal poslední tým souteže, který neměl na svém kontě ani jeden bod a pouze samé prohry. Přes rozháraný úvod jsme nakonec proměnili utkání v jednoznačnou záležitost a mj. hattrick si připsal na své konto M.Bartečko a to mu ještě jeden gól nebyl dodatečně uznán. Zápas se nakonec zastavil na konečném skóre 8:0

 

Tabulku soutěže a výsledky zápasů si můžete prohédnout pomocí odkazů níže :

KaFuLi 2014//2015 II.liga / Tabulka

KaFuLi 2014//2015 II.liga / Výsledky