KaFuLi v Karvinském deníku - je tam i něco o nás :-)

22.12.2010 07:20

Karviná /FOTOGALERIE/ – Zimní futsalová soutěž Karvinska měla na programu i v adventním čase zápasy svých soutěží.


V jednom z předvánočních kol Karvinské Benesport futsalové ligy si za mužstvo Limys zahrál i Jan Laštůvka (vlevo).

První liga má za sebou tři turnaje. Ty nové se odehrají až zkraje roku 2011, takže se v Karvinské futsalové lize nejvyšší kvalita předváděla o víkendu až ve druhé nejvyšší soutěži.
 

V ní se na první pozici v tabulce protlačil tým Quatro reklama, neboť úspěšně zvládl sve dohrávané zápasy. V důležitém utkání remizoval se Sartorisem a zanechal jej uprostřed startovního pelotonu. Cenná je i jeho výhra nad Mobilkou, která rovněž operuje v popředí tabulky.
 

Na chvostu druhé ligy se nachází bez výhry LM Steel, jenž v každém ze svých tří zápasů dokázal nastřílet tři góly, ovšem stačilo to jen na dva body.
 

Výsledky II. ligy: LM Steel – Mobilka 3:3, Sartoris – Quatro 3:3, LM Steel – Quatro 3:5, Sartoris – Mobilka 1:3, LM Steel – Sartoris 3:3, Quatro – Mobilka 3:0.
 

Také třetí liga zkompletovala dva plné turnaje. Výborně si v tom posledním vedla Marsa, což jsou borci někdejšího Chybíku. Marsa si letos evidentně dělá zálusk na jedno ze tří postupových míst do II. ligy. Dosud neztratila ani bod a poprvé inkasovala až v tomto kole.
 

Bez porážky jsou v soutěži i Rapid a Chmelaři, naopak víkendový turnaj zle nevyšel Vigu, které dvakrát prohrálo. Na čele se drží i Slezan, loni poslední celek II. ligy, kam by se chtěl asi vrátit.
 

Ani bod zatím nezískali Blaničtí rytíři a jsou na nejlepší cestě do IV. ligy, kam je doprovodí ještě další tři týmy!
 

Výsledky III. ligy: Slezan – Veterán team 1:0, Vigo – Marsa 0:3, Slezan – Marsa 1:4, Vigo – Veterán team 8:3, Slezan – Vigo 6:3, Marsa – Veterán team 14:2, Karimpex B – Maxim Pneu 3:0, Oranjes – Lowriders 3:3, Karimpex B – Lowriders 5:0, Oranjes – Maxim Pneu 2:1, Karimpex B – Oranjes 6:1, Lowriders – Maxim Pneu 5:4.
 

V poslední výkonnostní soutěži se ve skupině A odehrál šlágr mezi Gunners a vedoucím Sportingem, který dopadl k všeobecné spokojenosti remízou. Oba týmy si pak smlsly na posledních bezbodových Šachistech, kteří i loni se třemi bodíky pouze paběrkovali.
 

První porážku utrpěl Kamenstav, kterého překvapivě vyškolil tým SSKA. Kamenstav pak v dalších zápasech neinkasoval jediný gól. Slušně si v soutěži vede nováček ze sousedního Havířova, tým Malaria.
 

Ve skupině B se do čela dostal celek XXL - PL. V této skupině je na postup více abonentů, jelikož dobře hrají i AC6, Laparymu a Mölnlycke. Ztratit s týmy na pátém až osmém místě bude pro ně nejspíš osudové. Hodně napoví už nejbližší turnaj, v němž hrají nejsilnější mezi sebou.
 

První výhru v sezoně zaznamenali Baroni, když zdolali poslední tým Kerberos. Ten si může podat ruku s Šachisty.
 

V obou skupinách skončila těmito zápasy první část, v níž se týmy utkaly každý s každým. Nyní budou následovat odvety. První dva z každé skupiny postoupí následně do III. ligy.
 

Výsledky IV. ligy, sk. A: Sporting – Gunners 2:2, Šachisti – Eden tým 1:6, Sporting – Šachisti 14:0, Gunners – Eden tým 5:1, Sporting – Eden tým 4:1, Gunners – Šachisti 9:1, Havířov – Kamenstav 0:4, United – SSKA 3:4, Havířov – United 5:1, Kamenstav – SSKA 0:4, Havířov – SSKA 2:1, Kamenstav – United 6:0.


Výsledky IV. ligy, sk. B: Mölnlycke – Kerberos 8:2, Baroni – Kerberos 5:2, Mölnlycke – Baroni 4:1, XXL – PL – Flemingova Utd 4:2, KA-4 – Flemingova Utd 3:5, XXL - PL – KA-4 7:2, AC6 – Xtreme 3:0, Laparymu – Xtreme 4:1, AC6 – Laparymu 2:1.